Nij Lunia
Stal Lunia
Fokkerij
Te Koop / for sale
Lessen/mogelijkheden
Agenda
Fotoalbum
Schapen
Caravan stalling
Contact

Ysbrand fan Lunia geboren!

Zaterdag ochtend 20 juni om 7 uur sochtends is hij geboren! Ysbrand fan Lunia, een prachtig hengstveulen van Titia fan Lunia. Een nakomeling van de hengst Beart 411. Moeder en zoon maken het goed! In het fotoalbum vind je meer foto's!

 

 

Hessel fan Lunia STER

Op de keuring van St. Nicolaasga is Hessel bekroond met het Ster predicaat. Super blij met dit behaalde resultaat. Wat ging hij mooi door de baan. 

21 augustus 2014

 

Titia fan Lunia drachtig!

Wat spannend,  eind juni 2015 verwacht Titia een veulen van de friese hengst Beart 411. 

juni 2014

 

Nieuw op Stal Lunia BOYKA

Fenna Jansen heeft al een oefenwedstrijdje met hem gereden en direct al 187 punten en een 2de prijs. 

Boyka is super lief en doet goed zijn best in de lessen.

zomer 2014

 

Dieuwke fan Lunia in finale Friese kampioenschappen Harich!

Op donderdag 8 augustus werden de Friese kampioenschappen verreden. Berber reed met Dieuwke in de klasse B. In de eerste ronde behaalden ze 194 punten, daarmee mochten ze nog een keer over rijden. Hierbij waren 2 jury's aanwezig, van de ene jury kregen ze 193 punten, van de andere maar liefst 196! Hiermee behaalden ze een 6e plaats.

 

8 aug 2013

 

 

Stal Lunia officieel ingeschreven!

Het is zover! Sinds 1 januari 2012 staan we ingeschreven bij de KVK en mogen we officieel lessen gaan geven en andere activiteiten organiseren.We hebben in de lessen weer plaats voor nieuwe enthausiaste ruiters/amazones!Ook kun je nu vrijrijden op een fries paard, kwpn'er, halflinger, new forest of welsh pony.

 

1 januari 2012

 

Internationaal Circus Renz Berlin

Berber en Anouk verzorgen show in circus Renz te Leeuwarden met Lysbeth fan Lunia en Titia fan Lunia. Het kerstcircus werd verzorgd door Circus Renz Berlin. 


 

21 december 2010 t/m         2 januari 2011

   

 

 

 

Brand opnieuw succesvol op show Engeland

Brand fan Lunia heeft tijdens een show in Engeland een derde en een vierde prijs behaald in de klasse buitenlandse fokproducten en best conditie. Brand werd in deze klassen aan de hand gepresenteerd door eigenaar Hannah Dixey.  

 

6 juli 2009

Sijtse resevekampioen USA

Tijdens stamboekkeuring in Amerika wist Sijtse van Lunia een reservekampioenstitel en het sterpredikaat te behalen. Sijtse heeft zijn plek gevonden in the tailwindstables gelegen bij Washington.

25 maart 2009

 

 

 

Lunia State . Bitgumerdyk 87D . Marsum  | titiasijbrandij@hotmail.com