Nij Lunia
Stal Lunia
Fokkerij
Te Koop / for sale
Lessen/mogelijkheden
Agenda
Fotoalbum
Schapen
Caravan stalling
Contact

 

 

 

Stammoeder       Welmoed fan Lunia (ster)

v. Leffert pref

m. Anna Aafke Stb *2 - mv: Hearke Pref

mm: Neatoacht ster *3 - mmv: Oege Pref

mmm: Aafke Anna model - mmmv: Lammert
 
 
 
Nakomelingen:
 

                                                  2015

                                                  Ysbrand fan Lunia, hengst                    Maeije 440

                                                  Eerste veulen van Titia fan Lunia

                                                  Verkocht als veulen.

 

2010

Hessel fan nij Lunia (Ster)

Hessel is een nakomeling van de kampioenshengst Sape 381 (Fabe x Feitse). Tegenwoordig staat deze sport hengst in Amerika. Sape behaalde in 2010 zijn sport predikaat. Op de veulenkeuring behaalde hij een 3de premie. Hessel is inmiddels geruind en staat te koop voor liefhebber. Hij is inmiddels L1 dressuur.

Dekhengst

 

 

2009

Djieuwke fan nij Lunia

Djieuwke is een nakomeling van de jonge dekhengst Maeije 440 (Beart x Goffert). Deze hengst is tevens in Amerika gestationeerd. Tijdens de veulenkeuring behaalde Djieuwke een tweede premie

2008

Berber fan nij Lunia

Berber is een nakomeling van de de dekhengst Teeuwis 389 (Fetse x Reitse). Teeuwis is op afstammelingen goedgekeurd en geklasseerd in Z2 dressuur. Berber is L2 dressuur. 

SOLD to Germany

 

2007

Wibrich fan nij Lunia

Wibrich is een nakomeling van de kampioenshengst Sape 381 (Fabe x Feitse). Tegenwoordig staat deze sport hengst in Amerika. Sape behaalde in 2010 zijn sport predikaat. Wibrich behaalde op de veulenkeuring een tweede premie. Wibrich is L dressuur. Helaas is deze prachtige merrie in 2015 overleden aan koliek.

 
 

2006

Ursel fan nij Lunia

Ursel is een nakomeling van de overleden preferente stempelhengst Feitse 293. Ursel behaalde op de veulenkeuring een tweede premie en is als veulen verkocht.

SOLD

 
 

2005

Rients fan Lunia

Rients is een nakomeling van Ulke 338. Ulke is natioannal multikampioen van dekhengsten en aanspanningen tevens draagt hij het predikaat SPORT. Rients is als veulen verkocht.

SOLD

 
 

2004

Marije van Lunia

Marije is een nakomeling van Ulke 338. Ulke is natioannal multikampioen van dekhengsten en aanspanningen tevens draagt hij het predikaat SPORT. Marije is beleerd onder het zadel en is als 4 jarige merrie verkocht.

SOLD

 
 

 

 


Stammoeder

ANNA AAFKE (verkocht in 2008)

 v. Hearke

m. Neatoacht ster - mv: Oege

mm: Aafke Anna model  - mmv: Lammert

 

 

2007

Ysbrand fan nij Lunia

Ysbrand is een nakomeling van de hengst Arjen 417. Arjen 417 is ZZ licht dressuur. Dit pracht van een veulen is helaas als veulen geeuthaniseerd in verband met weideongeval

2006

Titia fan Lunia

Titia is een nakomeling van de overleden stempelhengst Feitse. Titia is opgenomen in het stamboek en wordt uitgebracht in de dressuursport in de klasse M1 dressuur.

 

 2005

Sietse fan Lunia (Ster)

Sietse is een nakomeling van de overleden preferente hengst Leffert 306. Sietse is als veulen verkocht naar Duitsland en als drie jarige doorverkocht naar Amerika waar hij reservekampioen bij de ruinen werd.

SOLD

 

 

 

 

2003

Lysbeth fan Lunia

Lysbeth is een nakomeling van de hengst Jelke (v. Pyt) met mooie vrij bloedlijn. Lysbeth wordt uitgebracht in M2 dressuur.

 

 

 

2001

Franke fan Lunia

Franke is een nakomeling van de Hengst Heinse 254. Heinse is oud kampioen dekhengsten voor de Sjees. Franke is als twenter verkocht

SOLD

 
 

2000

Brand fan Lunia

Brand is een nakomeling van de hengst Erik 367. Brand is als enter tegelijk met Franke verkocht en later in Engeland beland.

SOLD

 
 

1999

Welmoed fan Lunia

Welmoed is een nakomeling van de preferente hengst Leffert. Welmoed werd als driejarige Ster en is bestempeld als fokmerrie van stal Lunia. Welmoed is beleerd onder het zadel.

 
 

1998

Theves fan Lunia

Theves is een nakomeling van de preferente Sporthengst Tsjerk. Theves is zowel aangespannen en onder het zadel beleerd en is op 5 jarige leeftijd verkocht naar Duitsland.  

SOLD

 
 

1997 

Remmert fan Lunia

Remmert is net als Theves een nakomeling van de hengst Tsjerk. Altijd goed gemuts en overal voor in, onze vertrouwde Stoere ruin Remmert.

 

 

Lunia State . Bitgumerdyk 87D . Marsum  | titiasijbrandij@hotmail.com